Om oss

Ett fristående företag inom grundläggning

Rovalin AB är ett fristående företag i grundläggningsbranschen som drivs av ägarna Johan Saarela och Hans Gullström. Sedan 2020 är Connecting Capital huvudägare.

Vi har runt 30 anställda och omsätter cirka 200 miljoner kronor per år. Vi dimensionerar och utför pålar i betong och stål samt borrar pålar och sponter. Vi utför även traditionellt vibrodrivna spontarbeten.

Moderna och starka maskiner

Vi har stor och modern maskinpark som gör oss flexibla och konkurrenskraftiga på marknaden. Vi har ett eget lager som spont och pålar samt även en egen verkstad som gör att vi är flexibla och lättrörliga och snabbt kan komma igång med nya projekt.

Grunden i vår verksamhet är en komplett organisation som möjliggör helhetslösningar inom grundläggning. Vi kan med hjälp av erfaren och kunnig personal och effektiva maskiner lösa både små och stora uppdrag som omfattar det mesta inom grundläggningsarbeten.

För oss är det alltid viktigt att leverera högsta kvalitet och att våra kunder kan känna sig trygga med våra arbetsprocesser, produkter och tjänster. Vi strävar dessutom alltid efter att ha så liten miljöpåverkan som möjligt.

Kundens trygghet i fokus för oss

Vi vill att varje kund ska känna sig trygg och säker, oavsett om det handlar om ett litet eller stort uppdrag. För att allt ska gå så smidigt och enkelt som möjligt arbetar vi med korta beslutsvägar, så liten administration som möjligt och ett snabbt och kvalitativt utförande.

För att vi ska kunna vara så effektiva som möjligt arbetar vi alltid med rätt maskiner, rätt material och de senaste och bästa teknikerna. Vår kunskap ska kunna ge våra kunder de bästa lösningarna när det handlar om grundläggning.

Utveckling och vidareutbildning är också centralt i vår verksamhet och vi kommer gärna med nya och förbättrade idéer som förbättrar oss inom grundläggning.

pålning

Helhetstjänster inom grundläggning